live

 

Special Offers

ALIBABA HEADQUARTERS | CHINA




The new Alibaba Headquarters is a benchmark for the modern workplace in China, comprising 150,000 square metres of flexible open plan office space within a campus style layout.

The design is based on the concepts of connectivity, clarity and community. The workplace has been designed to be a positive and healthy environment to encourage informal and creative meetings throughout the complex. Hubs, internal and external streets, bridges, roof terraces and strategically placed destination points contribute to the collaborative intent. The built form and the designed spaces are integrated so that each defines the other.

The Hangzhou context has been embraced with garden networks and the sunshading screens that represent Chinese ice-pattern window screens prominent throughout the region.









0 التعليقات:

Post a Comment

Blogroll

Ads

on face

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes